Eng  |  Esp  

Marc Castellet

Sin título llarg

- Wedding videographer from Barcelona -

Frames from the films

 "My expectations were completely blown away when I saw our wedding video"

"The quality is incredible, but what really shocked me was the beautiful storytelling and how much he was able to capture the magic of that day"

"I cannot express enough how lucky I feel to have picked Marc to capture our wedding in film and postproduction"

P&A celebrated their wedding at El Convent de Blanes, near Barcelona in a shiny day. Love and good music in this great day!

J&J are a lovely couple from the USA with a great sense of humor. A classical wedding in Barcelona at Castell de Sant Marçal with a lot of fun.

C&G chose the lovely spot El Convent de Blanes (near Barcelona) to celebrate their wedding. A beautiful day and a great party!

A&D came to la Costa Brava from NY looking for the sun at El Convent de Blanes to celebrate their wedding, and it finally shined!

El casament és vostre! De manera que jo no dirigiré i sempre intentaré passar tan desapercebut com sigui possible, només intervenint el necessari perquè hi hagi una bona comunicació entre nosaltres i el reportatge surti el millor possible. Estaré amb vosaltres des del moment que tot comenci fins a la primera hora de la festa, quan ja acabi el vostre dia.

503_DSC9501

No hi ha dos casaments iguals perquè vosaltres feu el vostre diferent. Així el vostre vídeo també serà únic. I per això, just abans de començar a editar, parlarem de quin tipus de música (que determina el ritme de l'edició) és millor per al vostre projecte.

L'edició bàsica constarà sempre de dos vídeos: la pel·lícula d'uns 20 minuts en format narratiu, i un curt que també podria tenir l'estil d'un videoclip. Igualment, us proporcionaré tota la cerimònia i els discursos en clips separats.

839_DSC5179

Com molts d'altres no només faig bodes. Els meus treballs sempre intenten buscar el format més documental, que és el que més m'agrada i diria que és l'única manera que sé treballar.

Fa més de 20 anys que soc fotògraf i realitzador de vídeos. Per a mi fer vídeos de boda és documentar allò que hi passa sense ficcionar res, capturant les històries autèntiques i plenes d'emoció que s'hi generen.

Si us interessa que us faci el vostre vídeo, fotos o senzillament encara us ho esteu pensant, però teniu alguns dubtes o preguntes, us podeu posar en contacte amb mi sense cap compromís i us explicaré com treballo habitualment i també quines són les meves tarifes.

550_DSC9679

Marc Castellet | Filmmaker | Photographer
Terrassa - Barcelona (Spain)

email: hola@marccastellet.cat

the W filmaker on Instagram

Marc Castellet on Instagram

Marc Castellet | Filmmaker | Photographer
Terrassa - Barcelona (Spain)

Marc Castellet | Filmmaker | Photographer
Terrassa - Barcelona (Spain)

You cannot copy content of this page